KAHRAMANMARAŞ / ELBİSTAN - Karamağra Ortaokulu

Okulumuzda 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Programı gerçekleştirildi...

Öğrencilerimizin demokrasi bilincini pekiştirmek ve bizlere bu kutsal vatanı emanet eden şehitlerimiz anmak için programımızı düzenledik.

26/09/2017 Salı günü İlkokulumuzun koridorunda 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Programı düzenlendi.

Program, Saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunması ile başladı. Ardından İngilizce Öğretmenimiz  Sayın Yusuf ÖZCAN günün anlam ve önemine ilişkin konuşmasını yaptı. Okulumuzun çeşitli sınıflarından öğrencilerin günün anlamına dair konuşma ve şiirlerinden sonra program sona erdi. Öğrencilerimizin okuduğu Mahmet Akif Ersoy´a ait ´Birlik´ ve Ömer Lütfi Mete´nin ´Şehidin Destanı´ şiirleri beğeni topladı.

Programda emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

31-10-2017

Yayın: 09.11.2017 - Güncelleme: 09.11.2017 20:21 - Görüntülenme: 601